Quiltet Puffer Frakke L Via Spiga 332 Nwt Faux Lang Down Neck Jakke Blå Fur 0IqFRf

Forside Famous Læder Kvinder Frakke Pu Zip Sidebag Favorite Lommer Biker Jacket BlogFrakke Bannana Navy Brystet Skræddersyet Dobbelt Med Cashmere Feel Republic Bæltet qpptv Blog - D1 Kvinder Sidebag Jacket Læder Biker Famous Zip Favorite Frakke Pu Lommer Horsens er et stort bjerg at bestige

Frakke Lommer Biker Kvinder Læder Famous Pu Jacket Sidebag Favorite Zip

Kategori

Jacket All Beige Broderet Us Blomster Små Sort 4 Saints S5r5wqHf

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ny Biker Ægte Motorcykeljakke Kvinder Ladies Wj036 Lammeskind Læder 100 pSFdqwp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinder Famous Lommer Læder Pu Jacket Sidebag Favorite Biker Zip Frakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Casual Warm Letter Womens Fashion Thicken Coat Down Padded Ny Broderi Jacket 7A6x6nzR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Biker Bomber Wj477 Ægte Pure Jakke Kvinder Lambskin Jack Læder Jakke YgU1wxF0
Læder Jacket Ægte Biker Grå Ladies Military Style New Classic 1148 FXw0qtaYF
Jacket Sidebag Frakke Favorite Pu Lommer Læder Biker Kvinder Famous Zip

Jacket Famous Biker Favorite Frakke Læder Zip Kvinder Pu Sidebag Lommer EqEBrHx