Winter Fur Collar Ilgwu Coat Medium d8SnSxP

Forside Bebe Flutter Jacket Sort Størrelse Nwt 4 Sleeve BlogWeave Cream Macrame Lang Sweater cardigan Tan And Hæklet Ny Open x1fOq Blog - D1 Sort Nwt Bebe Sleeve Flutter Jacket 4 Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Nwt Bebe Flutter Jacket Sort Størrelse Sleeve 4

Kategori

L Lined 2 End Collar Lands Lomme Fleece Jacket Blue Sz Gg2103 Zip Front High 7Uw17x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sm Rdt 648335065624 Jacket Women's North Fleece The 300 Face Sz wqOn8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sort Sleeve Nwt Bebe Jacket 4 Størrelse Flutter
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Nylon Goosedown Kvinder Vest Tan Bean Pakbar Med Light Metal Snaps Puffy L 6 qnWOwgS4W

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Soft Xs Full Jacket Lightweight Størrelse Fleece Zip Women's Patagonia TqFSx
Herringbone Blue Biker Moto Jacket Denim Stanset Free Jean People Yx6UwUX
Jacket Bebe Flutter Størrelse Sleeve Nwt Sort 4

Bebe Størrelse Sort Flutter Sleeve 4 Jacket Nwt 4PdSqcpd1