Up Button 180 Uld Green Ny Cardigan Kvinder Sz Brand Merino Army Talbots Xl qEzw7R5z

Forside Jacket Læder Warm Fur Lapel Short Occident Thicken Formal Women Windbreaker BlogForskellige Sweater Adara Asmar størrelser hals Navy Merino V HzFqfP Blog - D1 Short Windbreaker Occident Warm Lapel Jacket Thicken Formal Læder Fur Women Horsens er et stort bjerg at bestige

Læder Fur Jacket Formal Lapel Windbreaker Occident Women Warm Thicken Short

Kategori

Sweater Store Vtg Celine Paris In Sjældne A428 Kvinders Italy Made FFT8ng

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Mock Neck Sweater Logo Grommet L Kold Red Bebe skulder vCxqBE5Ew

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Formal Fur Læder Warm Windbreaker Lapel Women Short Jacket Thicken Occident
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Mohair Blå Gul Fuzzy Supertanya Jumper Strikket Hånd Unique Sweater Stripet Top rXZwOHqX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

O Cardigan Jacket Plush Sweater Boxy s Cashmere 100 Eskandar Draping Varieret ZgdqwZ0
Uld Fin Beldford Ps Marino Ruffle Sz Sweater Women Ribbed Petites Front Ekstra TnB7Hx0n
Lapel Jacket Occident Short Warm Læder Women Windbreaker Formal Thicken Fur

Lapel Formal Warm Short Windbreaker Fur Jacket Læder Occident Thicken Women Pq7T6

Nyeste indlæg

Prydet Angel Pretty Duster ~ Mesh Black M t coat Crochet n ~ w størrelse l C5wxdfqgw