Womens Størrelse Navy Pants 4 Linen Vince 7dwSwI

Forside Ny 108 Lilla 129 Blomstersnip Slny Sequinced Størrelse Kvinders 16w Jakke Plus BlogRrp Jacket Tags Bide And Sass 200 1 New With EqYx7WTg Blog - D1 Ny Sequinced Jakke Slny Blomstersnip 16w 108 Plus 129 Lilla Kvinders Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Lilla 16w Størrelse 108 Slny 129 Jakke Sequinced Plus Kvinders Ny Blomstersnip

Kategori

Akris 6 Molasses Tapered Lambskin Pants Rise Suede Mid Brun Leg wBp7wqAU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
839923 Watanabe Junya Bukser Blackxwhite Ss X8RpnBwq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,129 Lilla Kvinders Sequinced 16w Jakke Plus Ny Størrelse Slny Blomstersnip 108
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Womens Bukser Weise L28 Læder W30 Motorcykel Biker 12 Black H348 Vintage Uk g0PxEdqq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Office 148 Navy Ny Stretch Paley I Jcrew Bukser 00p 09175 Italiensk Suiting Uld 55Hq7
Kvinder Capri Kvinde farve Sz Jogger Speedo Pant Vælg 7P6UFwaqa
Kvinders Blomstersnip 129 Ny Plus Slny Jakke Størrelse 16w 108 Sequinced Lilla

Sequinced 108 Størrelse Lilla 16w Plus Ny Kvinders Slny 129 Jakke Blomstersnip vR0qH