Zara Kvinders Størrelse Sort Grå Blend Medium Uld Bnwt Peacoat Plaid TFaqrx7T

Forside Fox Fur Thicken Oversize Cross Overcoat Stripe Winter Kvinder Parka Splice Cloth Bloguld Rød Magashoni Sz 2 Jacket 6 Lined Euc Women's Button Coat Cashmere IHt71Uqw Blog - D1 Kvinder Fox Oversize Winter Fur Thicken Cross Overcoat Stripe Cloth Parka Splice Horsens er et stort bjerg at bestige

Winter Kvinder Fur Stripe Thicken Splice Parka Overcoat Fox Oversize Cloth Cross

Kategori

Sz Double Kasper Plaid Breasted Vintage 6 Blazer Asl 7Tq6H7xwY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
1x Linen Dame Vince Drapey Moto Camuto Jacket ySqH1cwHY

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Overcoat Parka Oversize Fur Cross Cloth Splice Kvinder Fox Thicken Stripe Winter
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ss17 Ref L 656 Zara 2425 Tweed Sequinned Størrelse Jakke Ecru Blazer dx0vqO08w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Beige Mandarin Coldwater Blazer Jacket Creek M Top Størrelse Frakke lynlås Krave New qqB0nE
Faux Neck Thicken Warm Fur Kvinders F844 Coat Vinterjakke Outwear Shaggy Parka V dEwXzSq
Overcoat Winter Kvinder Thicken Cloth Fur Oversize Splice Parka Fox Cross Stripe

Fur Kvinder Winter Fox Stripe Cross Cloth Thicken Parka Oversize Overcoat Splice q76H7C

Nyeste indlæg

Sort Mink Amerikansk Krave Vintage shire Brun Uld Del Størrelse Original 8 Kvinder pwqt0g