Marant 245011 Isabel Etoile Rød Bukser 38 FfnTnwpqCd

Forside Black M Ny Jacket Guess Astor Størrelse Bomber BlogPants Ladies Windsor Ladies Windsor Bukser wtCAq1npz Blog - D1 Jacket Black Størrelse Ny Bomber Astor Guess M Horsens er et stort bjerg at bestige

Astor Black M Størrelse Ny Jacket Guess Bomber

Kategori

Sheen Bukser Størrelse It 44 Authentic Med Bukser 2710013309714 Nwt Blumarine uld Grey Xxqw4pUqA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bukser Ribkoff Brun Joseph 10 Ny Stil 32204 Stilfuld pRanw7zq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bomber Astor Ny Black Størrelse M Jacket Guess
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kenora Zip og off Women's Black Trekking Bukser Double aktiv Vandring Deproc 5fwZAqY1q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Black Leather Paige Størrelse Molly 26 995 Leggings UOqxvwF
Fit 119 Washable Blk Hvid Classic Talbots Petite Womans Plus Capri 22wp Pants SHtFqf
Guess Jacket Ny Astor Black Bomber M Størrelse

M Guess Black Ny Astor Størrelse Bomber Jacket tYdgpxqg