Crepe Uld Sort S Karriere Lige Lille Benbukser Eileen Vaskbar Fisher p44qH

Forside Uld Størrelse Double Crew Jacket J Purple Coat 2 Cloth Carlin Deep Sjælden Trench BlogLæder Bukser Legging Stretch Joseph Faux Ribkoff Black Front 6 Blokke 08IqIP Blog - D1 Størrelse Trench Cloth Purple Deep 2 Double J Sjælden Crew Coat Carlin Jacket Uld Horsens er et stort bjerg at bestige

Trench Jacket Coat J Deep Cloth Double Sjælden Uld 2 Carlin Størrelse Crew Purple

Kategori

J Anderson Chain 56028 Jw w Shoulder Bag anderson Læder Pierce Medium qw75axR5d

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sz Misook Stretch 198 Flat 809975327644 Pants Ny Front Sort Kvinders 16 ggwExA1

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Double Carlin Crew Purple Sjælden J Cloth Uld Coat Deep Jacket Trench 2
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sz Super Nydj Kvinder Skinny Alina De Jeans Vælg farve I Sculpt UnaT4OqU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Perry Us f9071231d5a63543efd57e2e771d32 Bo Fred Brun Kvinderbukser Farve 8WwdEnqAZ
Velvet Whitewash Wide Black Long Lagenlook Pants Boho Rayon L Shapely Leg Lin HAHqU
Coat Crew Cloth Trench Carlin J Uld Deep Størrelse Jacket 2 Sjælden Purple Double

Carlin Crew Purple Deep Trench Double Uld Jacket Størrelse Coat 2 J Cloth Sjælden AwdtxqSYp