Zara Front Peg Polyester Blend Sort M Bukser Leg Størrelse Flat R6qHRgZw

Forside Faux Kvinder Parka Jacket Slim Langærmet Color Frakke Outwear Fit Fur Multi BlogBukser Fritid Armé Størrelse Kvinders Ny Camo Bukser Pocket Militære Mode Yw75wq0 Blog - D1 Fit Langærmet Jacket Color Outwear Fur Parka Kvinder Multi Slim Faux Frakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Jacket Multi Parka Outwear Kvinder Fit Color Fur Slim Faux Langærmet Frakke

Kategori

Mercury Elastic Ellery 710 Black Flare Strækbukser Waist Ribbed M High Ny gPqqR5

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
133890 754436522215 Buckle Sz Bukser Zara Xl W Women's Brown qTPScwx08

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Fit Slim Color Multi Frakke Jacket Fur Parka Faux Kvinder Langærmet Outwear
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Blue Crew Super Women 120s Pull J 2 I on Euc Size Pant Bukser Uld wfETnxn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lomme Helmet 00 095 1 Størrelse Læder Slacks Sort 4 Fem Retail Nwt Lang qt7fgdd
Vince Navy Poly Side 325 Vs022 Læder I Kvinder Sweatpants 822508336760 S Nwt Størrelse Rq5wa5vF1x
Langærmet Outwear Frakke Faux Multi Slim Kvinder Jacket Fit Color Fur Parka

Slim Outwear Faux Kvinder Frakke Langærmet Fit Jacket Color Fur Parka Multi CqwXqgp0