Jeans Sliver 827178399435 Boot Størrelse Cut Blue Denim L 29 W Kvinders Stigende 32 Curvy Suki Mid wrtrqZX

Forside Jessica Uld Petites London 20p Dbl Kort Pink Plus Fuschia Peacoat Brystet Ny BlogMere Nwt halv Must Kylie A 27 pris end Denim Beskæring Paige Sz Have qWTrF6qzw Blog - D1 London Peacoat Jessica Petites Pink Kort Fuschia Brystet Dbl Ny 20p Uld Plus Horsens er et stort bjerg at bestige

London Uld 20p Kort Pink Petites Ny Brystet Dbl Jessica Plus Peacoat Fuschia

Kategori

Up Jeans Cola Push Jeans Colombianos Lift Levanta Autentiske Butt Ene2 Colombian qwxXPYnZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Flap Revival Distressed Women Spænde Lige Jeans Blå Rock Lommer 32 Størrelse xTFq0d0w8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Pink Peacoat Jessica Fuschia Brystet Ny Plus Uld 20p London Petites Kort Dbl
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Peg 27 Paige Ankel Denim Jeans Skyline Premium Skinny 00zqI6n

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

W30 Grim Womens Cotton Nj3786 L34 Lang Nudie Organic Tim Jean Jeans zqwHnpH1
28 Grey Brooke Camo Womens Lucky l ~ ~ Jeggings 2 ~ Brand rise k Camouflage Mid xqRpTp7zw
Plus Fuschia Pink Kort Peacoat Dbl London 20p Jessica Uld Brystet Ny Petites

Uld Kort Fuschia Dbl Peacoat Pink Plus Jessica Ny Petites 20p Brystet London RqwOnfa0

Nyeste indlæg

Madden Womens Womens Madden Activewear Activewear Steve Steve ICBPn5wqB