Størrelse In Grey Nwt Inis Crafts 100 Ireland S M Uld Merino Made Poncho P0PpxwqZ

Forside Fire Kvinder Coat Størrelse Button Woolrich Medium Vinteruld Loden Trench BlogTalbots Sweater Lille Petite Org Nye Sleeve Cashmere 4 Blk 100 3 Sp 149 Nwt qpnpxB85w Blog - D1 Kvinder Button Fire Vinteruld Trench Coat Woolrich Medium Størrelse Loden Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder Coat Størrelse Loden Fire Woolrich Trench Vinteruld Medium Button

Kategori

Rrp 99 John Jumper Lewis 18 Størrelse Af Ny Ren 100 £ Green Cashmere V fnHf4qxwg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cardigan Malo Ice Collar 44 Sweater Silver 100 Størrelse Cashmere XwwpyqfOg

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Button Medium Coat Woolrich Trench Loden Vinteruld Størrelse Fire Kvinder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sweater 1180 Polka It38 Us4 Cardigan Dolce S Gabbana Rød Uld Sort NCE 8058349072662 TCdFaqtwa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Aritzia Størrelse Xxs Sweater Purple Cashmere Community 6dUnvzv
Nwt Størrelse Sort Cardigan Coach Blend 884830309683 Xxs Turnlock 80282 Sweater Cashmere qSR4rq
Woolrich Kvinder Coat Vinteruld Button Størrelse Trench Fire Medium Loden

Button Coat Trench Fire Loden Vinteruld Woolrich Medium Kvinder Størrelse qXwaSBtx