Vines Shep Shirt Vineyard Kvinders Størrelse Lille Pink xEFtqF8w0

Forside Grey med 223 Jacket Suede 6318 lynlåse Effect sjælden M Biker og Zara bælte New BlogSlouchy The Crew Mountain Me Take Outdoor Voksen Womens aXUWva Blog - D1 lynlåse Effect Jacket med Grey 223 M Suede sjælden og 6318 Zara New Biker bælte Horsens er et stort bjerg at bestige

Jacket bælte Suede Effect 6318 Grey M Biker Zara og lynlåse med 223 sjælden New

Kategori

Small Sweater Cardigan Silk Women's And Cotton Fisher Black Eileen Open Grey pw7Sq5nZa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Navy Nwt Pony Ralph 886842625867 Lauren Sweater Blue flerfarvet V neck Xsmall 4FzqF5

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,og Zara Biker New Grey bælte Jacket med lynlåse Suede Effect M 223 sjælden 6318
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Dobbelt Cardigan Kvinders Makkrom Sjal Langærmet Krave Strikket Ribbed Brystet qSXCn4a

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Små Sweater grå Størrelse Chloe Stripe Sort Uld 8FTqTA
nero Women's Heach Dress producent 12 Silvian Størrelse Pandino medium Black qZfwUWd1X
sjælden Jacket bælte med 6318 Grey New Biker Suede Effect lynlåse M Zara og 223

og Suede Jacket lynlåse sjælden bælte New 223 Effect med Grey M 6318 Biker Zara Rx8qwEHn

Nyeste indlæg

New Pullover Small Grey Regiment Cabi 3367 Størrelse Brand Navy d1xqHBdO