Cardigan Overcoat Vinter Jacket Kvinders Outwear Faux F656 Sweater Hoodie Fur Varm Oqtzf

Forside Long Parka Mid Korean Womens Cashmere Loose Coat Winter Jacket Hooded Thick BlogJakke Sz Faux 189 Bæltet 2x plus Brown Fur Cream Rancic Nwt 00 Giuliana q1Yn48Y Blog - D1 Womens Korean Thick Hooded Loose Winter Parka Cashmere Mid Coat Jacket Long Horsens er et stort bjerg at bestige

Thick Long Winter Cashmere Mid Womens Jacket Hooded Loose Korean Coat Parka

Kategori

Outwears Coats Women's Broderede Tops Short Vogue Etniske Jakker Retro Blomster FEq0F

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jakke 34 Frakke Uk6 2 Topshop Faux Shearling Xs pTP8xntqw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Winter Cashmere Hooded Mid Jacket Coat Thick Loose Womens Korean Parka Long
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Dame Coat Utex Puffer Design Xl Trench sz Long Down Black SgR5wq4

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Us Metallic Jacket 36 Gold Escada Brocade 4 ja600 q1pXUxaxw
Xs Hooded Grøn Blue Teal Ski Blackcomb Whistler Pleated Jacket Windbreaker xf6qnAz
Korean Cashmere Loose Mid Jacket Coat Long Thick Winter Hooded Womens Parka

Thick Loose Long Jacket Cashmere Winter Parka Coat Womens Hooded Korean Mid 4a86Hn