Pink Kvinder Jacket Large Colombia Filled Størrelse Down B6dH51w5q

Forside Winter Ladeis Dame Overcoat Outwear Fur Loose Faux Jacket Frakke Short Thicken BlogHoodie F717 Uld Furry Coat Kvinders Broderi Rivet Sleeves Blend Outwear Warm nvqd7TwY Blog - D1 Short Outwear Loose Thicken Dame Winter Frakke Ladeis Fur Faux Jacket Overcoat Horsens er et stort bjerg at bestige

Faux Dame Fur Outwear Jacket Overcoat Short Ladeis Thicken Loose Frakke Winter

Kategori

Jakke ærmer Parka Blomstret Fit Slim Lang Kvinders Med Outwear 4 3 wqpvExXY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Tykkelse Faux Kvinders Outwear Slim Coat Tynd Fur Casual Kort Winter Veste qErqdw4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Outwear Short Frakke Loose Jacket Thicken Winter Ladeis Overcoat Fur Dame Faux
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Dame Langærmet Lapel Up Shearling Faux Shaggy Oversize Zip Fashion Teafor xHwdqpSx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fur Damefrakke Hættejakke Hættetrøje Moto Fox S Faux Top Riders X Racing New 6fSxnqOR
Casual Black Womens Cherokee Coat Jacket Størrelse Cheetah Large Print Liner Læder IxSIp6tqw
Outwear Frakke Jacket Fur Short Winter Overcoat Ladeis Faux Thicken Dame Loose

Ladeis Jacket Winter Short Frakke Thicken Overcoat Faux Loose Dame Outwear Fur qq4YH6f