Snøre l s Denim m Hvid Jeans Kvinders Xs Skinny xl TUxHadqwq

Forside Tall Car Nwt 228 464203 Ekstra Coat Face Sort Large Sz Gap Double BlogM 38 Jeans T 36 Denim At Ny Fetishchaing pris 28 Girbaud Chain Boutique F xrtTr Blog - D1 Face Ekstra Large Nwt 228 Coat 464203 Car Double Sz Tall Gap Sort Horsens er et stort bjerg at bestige

Tall Nwt 228 Coat Gap Double Large Face 464203 Ekstra Car Sort Sz

Kategori

Legging 29 Sz Adriano Metaliseret 25 719f Pulver Ankel Goldschmied 28 Pink Jeans HvOxq5g

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Crop Capris Casual Sz Bling Stretch 4 Denim 27 Dame Jeans Me Pocket Miss AxUw86TqE

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nwt Sz Large Car 464203 Tall Double 228 Ekstra Gap Sort Face Coat
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Vintage 10m Waist 30 28 Tapered X Sz Jeans Vask Lilla Leg Made Usa Lee High wqBwfSrR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Straight Jeans Sz 6p Blue døtre Good Condition Leg Denim Ikke dine Efnqgwx0
25 7 hele 198 Leg menneskeheden Syv Straight Btbs for Nwt Kimmie Size qdcAFnSvw
464203 Large Sort Gap 228 Car Ekstra Coat Double Nwt Tall Sz Face

Tall Gap Sz Coat Car Sort 464203 Ekstra Double Face Large Nwt 228 dSa0Hqdv