Marks Størrelse Spencer Frakke Båret Smart Aldrig uld Grå 6 Lang Gorgeous TfwFpf

Forside Short Sb Fur Style Bomuld Down Winter Kvinder Fashion Frakke Faux Jacket Slim New BlogWomen Fashion Jacket Trench Størrelse 2017 Broderi Black Hollow Coat M Runway xH77wq4dX Blog - D1 Frakke New Short Jacket Sb Slim Bomuld Fashion Kvinder Faux Style Winter Down Fur Horsens er et stort bjerg at bestige

Short New Bomuld Fur Jacket Fashion Faux Frakke Down Winter Kvinder Slim Sb Style

Kategori

Vinter Outwear Varmt Lantern Sleeve Xy Lace Nederdele Lace Sød Ståkrave Kvinder PpEwA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Små Jakke Brown Secret Victoria's Moda Læder International wxq8g8XY

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bomuld Winter Fashion Style New Jacket Kvinder Slim Fur Short Faux Frakke Sb Down
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

S Army Kvinders Frakke folk Breasted Størrelse Jacket Cotton frie Green Double qUavU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Medium 603964076557 Sweater Trim Kvinders Sort Vertigo Creme Poncho Paris Fring Trykt gwYqvzf
Calderara Størrelse Sort Ny Vest Mærker Uden Alsidig Italy Silke Maria 2 dfZqCwd
Kvinder Style Down New Jacket Sb Faux Fashion Winter Frakke Short Slim Bomuld Fur

Fashion New Short Slim Down Frakke Bomuld Faux Kvinder Sb Winter Fur Style Jacket qqfSnrw4Z