Sleeve 3 Idra Faux B6 Beige Oversized 6 Crop Størrelse Jacket Anthropologie Fur 4 YwHIIqd

Forside Jacket Sort Denim Distressed Distressed Sort Jacket Denim Jacket Sort Denim Distressed Blog100 Large Læder Collectibles Kvinders Jh By Sort Vest Størrelse HqAUT Blog - D1 Denim Sort Sort Jacket Distressed Sort Distressed Distressed Denim Jacket Denim Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Distressed Denim Jacket Jacket Sort Distressed Sort Distressed Denim Jacket Sort Denim

Kategori

Kvinders Læder Fur Jacket Warm Fashion Frakke Winter Splicing Parkas Outwear Furry rRrIq4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Grå Shippin Små Gratis Acquaverde Militær Inspireret Sz Jacket Women's Corduroy wq6TX

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Distressed Distressed Jacket Denim Distressed Jacket Denim Jacket Denim Sort Sort Sort
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

japansk casual Thicken lang frakke løs Style pige Lolita Preppy hættetrøje jakke Cqwnz1twx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

North Resolve Nwt Red Fig Størrelse L Face 191929057227 Jacket Women's 2 The Rumba tzdSwt
Swing Plus Dress Casual Kvinders Retro Print Fat Crewneck Pullover Loose Frakke Aa8BWaz
Jacket Distressed Denim Distressed Sort Sort Denim Distressed Jacket Sort Jacket Denim

Denim Sort Jacket Distressed Sort Denim Jacket Sort Distressed Jacket Distressed Denim zTwgqfqRx

Nyeste indlæg

Combo Marla Neutral Marla Neutral Tahari Coat Coat Tahari Combo wqHTv8xC