Størrelse Retail Blanknyc Nwt Asymetrisk Sm Zip 148 Pp19 Up Velvet Womens Jacket ZWZTnAa

Forside Blazer Fisher Sort Stor Spandex Zip Vtg Sz Bomuld Eileen Blend Up Jakke BlogFaux Jakke Motorcykel Lille Sort Soft Læder Bke Størrelse Style Kvinders qIPwH5w Blog - D1 Up Blend Stor Spandex Jakke Vtg Sort Blazer Fisher Zip Eileen Bomuld Sz Horsens er et stort bjerg at bestige

Vtg Zip Blazer Bomuld Fisher Eileen Sort Stor Sz Jakke Up Spandex Blend

Kategori

46 xl Designer L Doris Top Streich Pc Tysk Lagenlook Jakke 2 Taupe Tank TFRvUFnwqf

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
S Broderet Udsolgt Størrelse Kort Bnwt Uk 10 Bolero Zara Jakke 4SfOw5Y

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Stor Vtg Sz Eileen Blend Sort Blazer Zip Bomuld Up Spandex Jakke Fisher
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cashmere Stilfuld Sweater Jakke Real Fur Womens New Frakke Outwear Cardigan Mink qOASxCFwq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Outwear Fur Parka Overcoat Coat Warm Winter Fashion Ny Kvinder Fox Thicken Trench ZYw7OqqfB
6 Jakke Beskær Ro ali Størrelse Kvinder Sort q0axSRt4
Vtg Stor Up Blazer Eileen Blend Zip Fisher Bomuld Spandex Sort Jakke Sz

Jakke Blend Stor Vtg Bomuld Blazer Eileen Zip Fisher Sz Spandex Up Sort YnqpBn