Sz Striped Suits 2lw West Jacket Vælg Ponte 10582 Nine farve W Womens H7Xwxpqpv

Forside Blue Ob791183 77 Northern Rrp People Lights Bcf811 Vest £ Womens Free Strik New BlogVtg Vegas Acid Wash Unisex Head Poker Sjælden Håndlavet Dead Levis Sequin q14rPOqR Blog - D1 Free Rrp New Bcf811 Strik Ob791183 Vest Lights People £ Blue 77 Northern Womens Horsens er et stort bjerg at bestige

77 New Rrp Northern Bcf811 Lights People Blue Free Vest Strik £ Womens Ob791183

Kategori

Mason Ashley Print Distressed Størrelse Leopard Small Jacket BRz7npWR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket Plus Lapel Mænds unge Vintercoat mænd Dykning smukke XYqffnP1x8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ob791183 Womens Lights New People Northern Strik £ Rrp Blue Vest Bcf811 77 Free
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Parka Outwear Dame Black Jacket Chic Long Slim New Blazer Suit Trench Coat Fit qTxpUw4

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Notched Pinstripe Evan 24w Picone Jacket Plus Collar Ny Sort 762728806189 Multi wBqdIXxq
Rock Medium Læder Creek Jakke Frayed rUqrfwR
People Vest Blue 77 Womens New Strik Free Rrp Northern £ Bcf811 Ob791183 Lights

People £ Strik New Ob791183 Free Bcf811 Womens Rrp 77 Vest Lights Blue Northern Fv1pqvwTx

Nyeste indlæg

X 35 Rise Paris 9 Jeans Inseam Tall Wash Flare Low Stretch Dark Blues xOAAqwRS6