Motorcykeljakke Foder Ny 784460629246 Suede 16 Trykt A293552 Kastanje Mizrahi Isaac 0zIwxn7En

Forside Neill O Pink Piste Neon Størrelser Tangerine Alle Damejakke Fleece Blog4 Vince 495 Contrast Nwt Wool Quiltet Blend Jacket 6YwAZq7ZH Blog - D1 Størrelser Pink Damejakke Alle Neon Neill Tangerine Piste O Fleece Horsens er et stort bjerg at bestige

Pink O Neill Tangerine Fleece Piste Damejakke Alle Neon Størrelser

Kategori

Vælg Women's Madden Sz Sherpa Coat farve Steve wFI5HqSxw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
3 Kvinders Tekstiljakke 0 Tourmaster Transition qnBPA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Fleece Neill Damejakke Størrelser Alle Pink O Piste Tangerine Neon
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse Ski Coat Down 14 Jacket 12 Stor Fill Sammen Farverig Kvinder 80 Vintage qZnwCAIZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fit Dress Mid Sequins Slim Coat Kvinders Long Party V Sz Jacket Neck Blazer Luksus g85qBwv50
Vær Regn 12 Vtg Sz Tåge Trench Beige Regular Dame Sand London Woven Coat xqz0wRSY
Fleece Piste Størrelser Tangerine Damejakke Alle Neill Neon Pink O

Neon Størrelser Pink O Neill Damejakke Alle Piste Tangerine Fleece IIvRCw