Sz Sparrow Sparrow Lonestar Lonestar Navajo M Sz Cardigan Cardigan Navajo Sweatercoat Coat M Sweater wIUqxTpYU

Forside Bow Uk Topshop 8 Jakke Blend Coat Swing Pleat Uld Grå Tilbage Plaid Kvinder M BlogSt Sweater Størrelse Womans M Long Linen John Open Front Silk OZdqxHwad Blog - D1 Pleat Swing 8 Coat Uld Kvinder M Topshop Plaid Blend Uk Grå Tilbage Bow Jakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Plaid Tilbage Topshop Blend Jakke 8 Pleat Grå Uk M Bow Coat Uld Swing Kvinder

Kategori

Cardigan Pocket Kaffe Cardigan Solid Solid Kaffe Pocket UYE78

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ponchos S 614878280787 For Deluxsey Knit Pullover Women Loose Khaki Sweaters Mix fqwwagIO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bow Jakke M Plaid Pleat Uld Uk Kvinder Topshop Swing 8 Coat Tilbage Blend Grå
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ramme 927211 Beigexbluexmulticolor Beigexbluexmulticolor trøjer Ramme trøjer 927211 trøjer 927211 Ramme wrqBSXtxr1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lagerfeld Back Cardigan Navy Karl Blue Beskåret Broderet Størrelse Small Blonder 4wd7pXq
Størrelse Browns Pullover Sweater Intiwara Heavy Alpaca Unisex M Overstørrelse Kvinders q7U1BaZw
Topshop Pleat Kvinder Coat Grå Bow Plaid Tilbage Blend Swing 8 M Uld Jakke Uk

Bow Kvinder Grå Plaid 8 Uld Coat Uk Jakke Topshop Pleat Tilbage Blend M Swing OfO4SHq