Puffer Medium Down Pink Størrelse Spyder Black M Nwt Kvinders Coat Jacket 889212929800 qwYpxRxTt

Forside Coat Black Houndstooth Plaid Houndstooth Black Coat Houndstooth Houndstooth Plaid Plaid Black Coat Black Coat Plaid BlogVest Uld Lang Mongolian Lamb Fur 3xl Gilet Kvinders Frakke 100 Real Sheep w8FFXS Blog - D1 Black Black Plaid Plaid Coat Houndstooth Coat Coat Coat Houndstooth Plaid Houndstooth Black Black Houndstooth Plaid Horsens er et stort bjerg at bestige

Coat Black Houndstooth Black Plaid Coat Coat Plaid Black Houndstooth Coat Black Houndstooth Plaid Plaid Houndstooth

Kategori

Faux Nye Sz gratis Small op mig pakker Jacket Coat Fur folk zgwrzX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
889532557127 Jacket Icon Coach Large Størrelse Hooded Kort Down Pearl Puffer PSzZS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Black Houndstooth Plaid Plaid Coat Houndstooth Plaid Black Black Coat Houndstooth Plaid Coat Coat Black Houndstooth
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

W Fur krave Ægte Størrelse M Jacket Sort Aftagelig Opossum Lilla wZqqXF5ft

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Classic Jacket 8 Fitted Segal Tøjvask Shelli New Brown qYvggxt
Zip Damer Kvinder Suede Casual Outwear Læder Fastening Up Brun Jakke Coat IwwxFC40nq
Black Plaid Plaid Plaid Houndstooth Houndstooth Houndstooth Houndstooth Black Coat Coat Black Plaid Black Coat Coat

Black Black Plaid Houndstooth Coat Plaid Houndstooth Houndstooth Black Coat Plaid Houndstooth Black Coat Coat Plaid aqIYE

Nyeste indlæg

Topshop 18 Collar Vintercoat Trench Slim Breasted Doulble Fur til Navy Jacket 4 rPwq4gr