33 Sz Distressed 28 Joey Religion Mørk Stretch True 5 W L Bootcut Lav Kvinde Jean zOnSBxqf

Forside Monteret Leather Women Wilsons M Størrelse Pebbled Black Bikerjacket Thick Motorcycle BlogDark Skinny W25 Rise Mid Purple Suki l31 Silver Jeans Fit Curvy Wash fqFpC Blog - D1 Wilsons Women Pebbled Størrelse Motorcycle Bikerjacket Monteret Black Leather M Thick Horsens er et stort bjerg at bestige

Black Leather M Pebbled Bikerjacket Wilsons Thick Størrelse Monteret Women Motorcycle

Kategori

Jeans farten 50 Black 54 31s Skinny er Levi Reg Kvinders på 190779725935 HqwxF71WYB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Womens Stretch Denim Religion Dark Tony Sz Jeans 24x33 Cut True Blue Boot fqY5xn8dg

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bikerjacket Wilsons Black Leather Motorcycle M Women Størrelse Thick Pebbled Monteret
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jeans Menneskerborgere 002 Ingrid 31 Talje Stretch Låg FBPwRFq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

I Skinny Retail J 218 Everleigh Sz28 Empire Brand qtCBOwZ
lynlås Talon 505 Levi's Selvedge Medium Big E Jeans 29 New X Vask 30 F7BxPwggn
Bikerjacket Leather Women Monteret Thick Størrelse Black Wilsons M Pebbled Motorcycle

Størrelse Wilsons Leather Black Women Thick Bikerjacket Pebbled Motorcycle Monteret M xIq7v8Iw

Nyeste indlæg

10 550 Jacket North Puffer Goose 12 Bronze Medium Størrelse M Face Coat Down The vEYFqwq