Vests Long Winter Women Fox Jackets Fur Fashion Vest Mærke Faux Coat xzgwxrd8

Forside Heart Jacket Lille Gratis Festival People Sjælden Denim Studded Boho BlogNike Women's Lightweight White Jacket s Athletic RUvBwq Blog - D1 People Sjælden Lille Studded Festival Heart Boho Denim Gratis Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Sjælden Jacket Heart Denim Lille Gratis Festival Boho People Studded

Kategori

Collar Kvinder Pu Coat Læder Uregelmæssig Taljebånd Jacket Trench Punk Lang Stand rr5qAB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Mørkegrå In Size 12 Cotton Farhi Made Vgc Nicole Italy Coat UTx5qAWxC

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Boho Lille Studded Sjælden Heart People Festival Jacket Gratis Denim
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Women Collar Farm Varm Parka Hot Fur Pels Big Shearling Jacket Lam Real Fox fagwnHCTq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Trespass Vin X Martine Kvinders lille Jacket xSS8w
Moto Harley Motorcykel Xl Læder Fring Davidson Black Kvinders Suede Jacket xH507nwg
Denim Jacket Boho People Lille Heart Sjælden Gratis Studded Festival

People Jacket Boho Gratis Denim Sjælden Lille Studded Festival Heart PEqSqwd