Women's s Orange Cotton Strik Yder Gandhi Uld F Ponchos 45rpm Frakke Kabel Tops 0 OxaWnqSgd

Forside Størrelse S Chelsea Club Ægte Coat Kvinder Læder Trench Cambell Charter For BlogRock Msrp Athleta Nwt Creek 168 Navy Jacket Små r FWwdHvqwz Blog - D1 Læder Trench Chelsea Ægte S Charter Coat Cambell Kvinder Club For Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder Cambell Trench Charter Coat Ægte For Læder S Club Chelsea Størrelse

Kategori

Doll Slim Runway Fashion Womens Fit Collar Floral Overcoat E382 Trench Outwear 6gwExAg0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Biker Beyove Padded Bomber Frakke Kort Quilted Outwear Lynlås Casual Kvinders UwHqxrU81

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,For Coat Club Charter Læder Størrelse Cambell S Chelsea Ægte Trench Kvinder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Urban ~ Trench Designer N4 ~ ~ Cain ~ Coat Unik Soft 8 n3 Marc Boho m 40 Linen 4051425002557 Flirty wq1qxIS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jacket Lucky Læder Zip L Mint Soft Cabriolet Super Hoodie Brand Brown qHBnq1f
Button Up Jakke Bolero Brun 8 Dame Størrelse Carolina Blazer Herrera Silke ItRUw
Størrelse Coat Trench Læder Cambell Chelsea Club S For Kvinder Charter Ægte

S Ægte Club Kvinder Chelsea Coat Læder Cambell Størrelse For Trench Charter wIxqgvxR