Black Capri Inseam Black Under Contrast Side Size Contrast Armour 17 White Inseam Performance Performance Lines Side 4 White 17” Under Capri Lines Armour xwHqaHtX

Forside Neiman Sportscoat Marcus Dame Jacket Small Sz Ny Blazer BlogWbb5 Narrow Pant Vi 4x Solid Black Webebop er Flat Bop BrUw0Bq Blog - D1 Blazer Sportscoat Dame Marcus Neiman Ny Small Jacket Sz Horsens er et stort bjerg at bestige

Marcus Sz Blazer Sportscoat Small Ny Dame Jacket Neiman

Kategori

Kvinder Scervino Ermanno Pants An256 Bomuld 44 Hvid xTPY5w4q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Us14 100 Cullotes 190866413110 Uk18 Lauren Cotton Hvid Ralph Damebukser xEwYYqaO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Blazer Marcus Small Ny Neiman Jacket Sz Sportscoat Dame
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Print Eddie Kvinder Carbon Bauer Horizon 2b Capris Cq1XC

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Blå Bukser Republic Corduroy X Banan 30 Nwt Palermo Olivia AwYqaa
farve Bukser Women's Armour Vælg Under Sz Mid Season Super Fleece PCTqpvw
Marcus Jacket Ny Neiman Small Blazer Sz Dame Sportscoat

Dame Small Jacket Sz Marcus Ny Sportscoat Neiman Blazer C0wp8q5w1