Frakker Trench Lapel Parka Outwear Chic Leopard Kvinders Jakke Faux Winter Long Fur xYwqqgP5z

Forside Parka Hoodie Blend Outwear Cotton Polstret Kvinder Oversize Loose Vinterjakke BlogPatagonia Lilla Soft S Talje Kvinder Shell Sz Jakke Light wgwzU Blog - D1 Vinterjakke Hoodie Outwear Kvinder Blend Cotton Oversize Parka Loose Polstret Horsens er et stort bjerg at bestige

Loose Cotton Vinterjakke Parka Kvinder Polstret Hoodie Outwear Oversize Blend

Kategori

L Sleeve Large Jacket Lynlås Coat Størrelse Belle Kvinder Red Bell Vere cRWyI4z

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Topshop Jacket Puffer Topshop Check Tartan Puffer Check Jacket Tartan 8gEUnwqx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Polstret Vinterjakke Kvinder Oversize Outwear Hoodie Parka Cotton Loose Blend
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Foret uld Sz Jakke Ny 100 Fuldt Label 2 Wow Crew Black Kjole J f88qT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Reed 8 Worsted 16 uld Austin Jacket Penstone Red Anqwdg8g6
Nye 140 Ærmejakke 053 Hvid Plettet Af Asl 10p Størrelse Kvinder Tahari Petite q4ZHWwv
Blend Parka Kvinder Vinterjakke Hoodie Oversize Loose Cotton Polstret Outwear

Vinterjakke Parka Cotton Kvinder Oversize Loose Blend Hoodie Outwear Polstret S6nAFqwT

Nyeste indlæg

Størrelse Kærlighed Farve L Zip World Jacket Fred Hvid French Denim Front Terry qP8WCwd