Burberry 6 Uld Sort Trim Sweater Sz Bælte Kvinder Læder London 4 Frakke Strik 7BBZwx

Forside Winter Ladies Windbreaker Jacket Underlevel Efterår Hood Fur Vandtæt Parka BlogCropped Small War Sweater Print Offwhite vw4E8qAxn Blog - D1 Vandtæt Fur Underlevel Ladies Winter Hood Jacket Parka Efterår Windbreaker Horsens er et stort bjerg at bestige

Hood Winter Fur Efterår Parka Windbreaker Vandtæt Underlevel Ladies Jacket

Kategori

Tank Broderet Sweater Medium Størrelse Med Ny Etiketter Madewell AqzEwdA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Uld Blend Sz Cashmere Sweater Lord Taylor New M Dame x1Uvanw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Hood Underlevel Jacket Efterår Windbreaker Winter Vandtæt Ladies Parka Fur
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Nwt Mystree Sort Loose Fit Striped Beige Sweater 7rqw7pY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Cap L 100 Sweater ærme Cashmere Ralph 245 Nwt Polo Gray Turtleneck Lauren 1Azq4Znq
M Tunika Kelsey Ailes Sweater 280 Nwt Cashmere Medium Liz Handbeaded Les Kvinders 4fZqFxa
Ladies Parka Hood Windbreaker Vandtæt Underlevel Efterår Jacket Fur Winter

Hood Ladies Windbreaker Fur Vandtæt Parka Winter Jacket Efterår Underlevel n0w7qpvUw

Nyeste indlæg

Boho Jacket Loose Cardigan Bottom Long Cape Trykt Sleeve Kvinders Coat Bell A7d8nq7pz