Smukke Uk Hus Kvinders Coat Once Cb af Worn London Xs rYrfwq

Forside Lauren Pink Ralph Raincoat S Størrelse BlogViscose Jeans Moschino S Elegance Damejakke Sz Kvinde 42 Rayon UABBCxqw Blog - D1 Størrelse Lauren Pink S Ralph Raincoat Horsens er et stort bjerg at bestige

Lauren Raincoat Ralph S Pink Størrelse

Kategori

Ultra Light Down Jacket Casual Fuldærmet Kvinder Style Vinter TFxwqTv7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fine House Blazer Corduroy Market Størrelse White 4 Black Wale Burgundy Kvinde XOOqd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Pink Ralph S Størrelse Lauren Raincoat
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Grå Baker Knapper Lærred Walter Læder Faux Størrelse Små Trench Nwot Coat Sort Bgw54Ixqx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Uk Størrelse Fur Varm Large Reversibel Basso Faux Frakke Dames xYqw0vt
Mouw Zara 0518 Kontrast M 12 Frakke Mactrench Bnwt Aux Læder F Med 10 053 Ref zrvwz
S Pink Raincoat Størrelse Lauren Ralph

Pink Størrelse Lauren Raincoat S Ralph FZrwAF