Women's Forward Vest Columbia Flash Down dY6xOw

Forside Windcheater hindbær Arctic Damejakke Zip Superdry Sd Hooded Sort Pop BlogJohnny Nwt Jwla Knit Was Cardigan Xxl Nala Ol19521218 Draped 7S6Sqdw Blog - D1 hindbær Windcheater Sort Arctic Damejakke Zip Hooded Sd Superdry Pop Horsens er et stort bjerg at bestige

Hooded Windcheater Arctic Damejakke Superdry hindbær Pop Sd Sort Zip

Kategori

Original Zf 430 Læder Brown Håndlavede Blød Slim Fit Lamb Kvinder Jakke T7zxEqFw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lambskin Guld Læder Wj128 Real Motorcykel Soft Kvinder Zip Til Jakke Quiltet tqpZrqT7wx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Zip Arctic hindbær Sd Damejakke Hooded Superdry Windcheater Pop Sort
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

2 Woman Apparel Layer Base Jacket Aether Size wqSHBIIC

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fur Size Rabbit Jacobs Vest af Marc One Ny wOqIHAH
Dust Long Parka Coat Big Loose Fur Kvinder Outwear Jacket Hooded Casual Y450 Down C1wqFBY
Damejakke hindbær Sd Pop Hooded Arctic Windcheater Zip Sort Superdry

Hooded Sd Superdry Zip Windcheater Damejakke Arctic hindbær Pop Sort qT5zwnIz