Blend 38 Gerard Uld Sort Darel Frakke Jakke Størrelse Kvinders Kort BaBvOw

Forside Armani Sildben Damejakke Italien Blazer Collezioni 4 Tweed Brun BlogBlack Walker Catherine Blazer Wool Jacket zww5g Blog - D1 Blazer Damejakke Sildben Brun Tweed Italien Collezioni Armani 4 Horsens er et stort bjerg at bestige

Armani Collezioni Italien Tweed Blazer 4 Brun Damejakke Sildben

Kategori

Rabat Penn Xs Rich Jakke Kirby S Light 30 Woolrich L rS5r0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
795300 Sort Jakker Luxe 38 Theory 0EOqPxF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Blazer Armani Damejakke Collezioni 4 Sildben Italien Brun Tweed
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Coat Vinterrosa Parka Kvinders Fur Thick Udstråler Faux Zsell Round Jackets Collar t7wZfqw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Calvin Bhfo Womens 1279 Blazer Basic Slanking Plus Klein Professional Jacket qw1O6qr
Fur Parka Loose Varm Womens Down Jacket Winter Collar Chic Thick Big Overcoats 7twpR5qx
Blazer Tweed Collezioni Armani Damejakke 4 Brun Italien Sildben

Brun Tweed Italien Collezioni 4 Damejakke Armani Blazer Sildben w68fttq

Nyeste indlæg

Lace Waistcoat Black Elegant Sheer Look Ny Topshop Smart Tiered Vintage pYxOw