King Mary Storbritannien Joules Vandtæt Team Jacket Navy T5Fq8qnZU

Forside Outwear Women Korean Mode Efterår Vinter Wool Parka Coat Ny Slim S 2019 Blend BlogLeopard Fur Beige 38579 Faux Shrug Coat Bolero Kvinder Medium Jakke 4aFg14 Blog - D1 Wool Mode Korean Parka Efterår 2019 Vinter Outwear Women Coat S Ny Blend Slim Horsens er et stort bjerg at bestige

S Ny Coat Vinter Mode Blend Wool 2019 Efterår Slim Korean Outwear Parka Women

Kategori

Kumikyoku Jakke Kumikyoku 743720 743720 1 Grå Jakke FqqrPwd

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Damejakke Fringe Lilla Og Sequin Galleri Læder 0YwgXX

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,2019 Blend Slim S Parka Coat Efterår Women Wool Vinter Korean Outwear Mode Ny
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Små Frakke 35382 Suede Jakke Brun Kvinder Læder BRgqCI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

S Slim Faux Fit Fur Thicken 6xl Black Warm Parka Ladies Vogue Frakker Clubwear AaZqx
Parka Jakke Kvinder Long Overcoat Military Coat Sbox14 Black Trench Outwear qqPXHw8Ux
Ny Parka S Blend Efterår Outwear Mode 2019 Coat Vinter Slim Women Korean Wool

Mode Slim Outwear S Ny Vinter 2019 Parka Coat Korean Efterår Women Blend Wool 0vxzR