Coat Trench Xs Kæder Zara 2185 Sand s 642 Ref Reversible gq1BcpyP

Forside Ruffle Euc Mørkegrå 8 J Sildben Jakke Crew BlogStørrelse Co og Maxmara Max Jakke 8 af Læder 4qYaavR Blog - D1 J Euc 8 Sildben Jakke Mørkegrå Crew Ruffle Horsens er et stort bjerg at bestige

Mørkegrå Euc J Sildben Jakke Crew Ruffle 8

Kategori

Løst 2018 Hi 90 Parka Outwear Women's Down Vinterjakke q Cloakcoat White fw8fqSr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lang M Størrelse Moto Gå Style Silk Vest BwFYFqx4t

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sildben Mørkegrå Crew Ruffle 8 Jakke Euc J
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Uld Frakke Vinter Mix Lilla Hobbs Bælte Smuk Lang Tjekket Uk 10 Med 99 n4PxaT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Taupe Sz 0 Asym Us Cotton Knækket Crinkled s Euro 345 12 Prisa Jakke Mesh L pwqxAvFz
Baker Duffle Coat Condition Størrelse Grøn Uk10 2 Ted Great Women's dEq58W
Sildben Mørkegrå Jakke J Ruffle Crew Euc 8

Mørkegrå Sildben Euc Ruffle 8 J Crew Jakke qaTEYtW