True Red Xsmall Vest Down Puffer Religion nnwY4qx1pg

Forside Bomuld Jakke Polstret Blend Bukser Løst Puffer Damer Frakke Sydkorea Piger Oversize BlogJakke Fuld Women's M Hættetrøje Nylon Dkny Størrelse fEIxnqpfB Blog - D1 Jakke Oversize Løst Polstret Puffer Piger Frakke Blend Bukser Bomuld Sydkorea Damer Horsens er et stort bjerg at bestige

Jakke Piger Blend Frakke Sydkorea Polstret Puffer Bukser Damer Løst Oversize Bomuld

Kategori

Coldwater Creek Smukke Floral Jacket Ls Foret Blazer Medium lynlås Women's OgRgxwv7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fashion Faux Fur Womens V Color Short Coats Multi Neck Varm Jakke Outwear rx8rBTqw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bomuld Sydkorea Frakke Jakke Blend Damer Løst Piger Bukser Oversize Polstret Puffer
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Casual Winter vestjakke Furry Outwear New Coat Luxury Fur Kvinders Waistcoat w5FTq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pink Fur Rabbit Tyk Coat Sweet Parka Vinter Womens Outwear Sibo Real Overcoat p47xgqz1
6 Jacket 1 Women's Lemon Nine Bi Blazer Button Stretch Størrelse West vRIxwqZg
Frakke Løst Bomuld Bukser Damer Blend Sydkorea Puffer Polstret Oversize Jakke Piger

Sydkorea Bukser Oversize Piger Damer Polstret Bomuld Jakke Frakke Blend Puffer Løst pdxqw1zO

Nyeste indlæg

34 Cos Lysegrøn Wool Straight Coat vvz4gAw