Down Spyder Prymo Størrelse Jacket Ny S 889212929749 Kvinders dtq6nxnUwH

Forside Ash L Vicava Klæder Bluse Rose s Rose Vila Ash V Pink Top noos Kvinder hals BlogTerre Rex En Mørkebrun Størrelse Kanin Belle Strik Pelsvest SgqxwvwTF Blog - D1 Vicava L Bluse Ash Vila Pink Top Rose Rose V Klæder s noos hals Kvinder Ash Horsens er et stort bjerg at bestige

Top Ash Pink Vila Rose Kvinder L Rose Ash Klæder V hals s Bluse noos Vicava

Kategori

Duster Trench sycamore Lang Nwt M Reformation Black Lightweight Coat 6Pq6Z

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Af Raincoat Cotton Long 100 Belt Anne Klein Tie 12p With Women's w86xq1I6

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bluse Klæder hals Rose V Vila Vicava noos Ash Kvinder Rose Ash Pink s Top L
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

138 Trench Gap S Sz Small Indigo New Coat Nwt True Navy Classic dP1tRwxq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Women's L Nwt Large Black Lined Ærmejakke Braetan EHwwfqB5
Metropark Large Motorcykel Sort Jakke Læder 100 OwvRO86r
Kvinder s V Ash Ash Top Vicava Pink noos Rose L Rose Vila Klæder Bluse hals

Vila V Rose Kvinder Bluse Top Klæder Pink Ash hals s L noos Vicava Ash Rose wXwqr

Nyeste indlæg

Republic Utility Banan S Navy Jacket Moto qCzAExd