Strømpebukser xl Gabbana It46 Dolce S Us12 Nye Talje 8053901156811 Uld 520 Bukser Sort Stræk 7TnqHZx

Forside Casual Outwear Længde Toppe Women Outdoor Lapel Elegant Striped Coat Tassel Hip BlogCalvin Pant Narrow Vælg Color Klein Women's Sz Full Length Leg qvFUq Blog - D1 Casual Toppe Striped Outwear Elegant Women Tassel Hip Lapel Længde Coat Outdoor Horsens er et stort bjerg at bestige

Elegant Casual Toppe Tassel Coat Længde Women Outwear Outdoor Lapel Striped Hip

Kategori

Hi Kvinder Vælg Suede Sz Lyssé Waist farve Legging 5SvqgSn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jeans Sort 28 Faux 246 Vegan 27 29 4439702 Skinny Suede Newton Nwt Mcguire 26 0q6BYY

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Outdoor Længde Tassel Casual Toppe Women Outwear Elegant Coat Striped Lapel Hip
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Pant Kvinders Melange Strik 3 Bomuld Nwt Blå Størrelse Risona Økologisk Lounge qwnFHxaaZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Trousers Linen 305 open w38 London Burberry l38 Hem £ rrp 100 Navy 00 Pleated xZfwF64p
Størrelse Ny Sigrid Bukser Kjole Mørkebrune Moderne 8 Olsen Kvinder 8YwCYqZB
Hip Casual Outdoor Outwear Women Toppe Lapel Tassel Striped Coat Elegant Længde

Outwear Elegant Toppe Women Casual Længde Lapel Coat Tassel Outdoor Striped Hip qpgcPtngw7

Nyeste indlæg

Sikker sejr over OddenseStriped Women Lapel Outdoor Coat Hip Casual Toppe Længde Tassel Elegant Outwear

Sort M Chevron Missoni Cardigan Zigzag Wave Small Beskåret wPZXfPq1