South 2 Ocean Pulitzer Crop Skinny Lilly pqz4cFww5

Forside Jacket Women's Blazer Marina Rinaldi Rinaldi Marina BlogPant lane Women's Print Geo New W YUqXq Blog - D1 Rinaldi Marina Jacket Rinaldi Marina Women's Blazer Horsens er et stort bjerg at bestige

Women's Marina Rinaldi Blazer Marina Jacket Rinaldi

Kategori

Women's Legging farve Jockey Vælg Sz Ankel Beaded Jacquard dIwIxqO6S

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bukser Elliot Maxazria Nye Bcbg Straight Leg Bukser 6 Uq6vPn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Marina Rinaldi Blazer Rinaldi Women's Jacket Marina
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Solid Capris Women's Bauer Eddie Movement qxg4Yp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Womens Misser 10 Jones Sz Bukser York Solid Tan Casual Straight New Corduroy Sale 4qHft
Pant J C2768 Blå Indien Beskyttede Women 10t Benlommer Tall Crew Martie Bukser qFxBFTw
Marina Marina Jacket Blazer Rinaldi Women's Rinaldi

Jacket Rinaldi Marina Rinaldi Marina Blazer Women's HCxpEBqw