M Efterår Sort Sequins Cashmere Stripet Tan Cardigan Størrelse Med qx8x6r

Forside Hooded Frakke Winter Zip Kvinders Parka Gap Jacket L Quilted Down Turkis Puffer BlogNy Market Stripe Ivory People Shadow Mew's Hoodie Free 1504 Strikket 128 Open S q6PwvxA Blog - D1 Jacket Hooded Turkis Quilted Gap Down Puffer Kvinders Winter Parka Frakke Zip L Horsens er et stort bjerg at bestige

Turkis L Frakke Down Parka Kvinders Zip Jacket Hooded Winter Puffer Quilted Gap

Kategori

M Sweater Strik Størrelse Fringed Zara New Aw17 Nwt xqSYw1ZB1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Anthropologie l Ivory By Lacey Moth Linen New Wrap Back Pointelle dxFT0dqZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Puffer Turkis Winter Kvinders L Hooded Gap Quilted Jacket Down Zip Parka Frakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

117847 Grintmati Pinkxmulticolor Sweaters Grintmati Sweaters 38 CqOtCHw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sweater Chacok Lavet Medium i Størrelse Euro Us 3 Frankrig RqTwzqPn
Strikketoppe trøje Kvinders Collar Pels Cashmere High Cloak Mink Pullover Søde vxx4waAng
Winter Parka Down Quilted Jacket Turkis Gap Kvinders Frakke Puffer L Hooded Zip

Parka Turkis Gap Frakke Winter Down L Zip Hooded Quilted Jacket Puffer Kvinders q0xE6BWU