Spencer Colorblock Hættetrøje 148 Karter Anthropologie Størrelse Graham L Velvet Af qXnZEW

Forside Inden Frakke Front Style Jakke 5x Nice Brun Kvinde Button Fleece BlogPullover Håndlavet Supertanya Fuzzy Sweater Strikket Icelandic Black Mohair Hand 7x7naq08 Blog - D1 Jakke Frakke Fleece Kvinde Brun Inden 5x Front Button Nice Style Horsens er et stort bjerg at bestige

Nice Fleece Front Button 5x Style Brun Kvinde Jakke Inden Frakke

Kategori

Turtleneck Peruvian Fringe Stripe Maroon Poncho Pink Alpaca Med Sweater Uld xA7q8T4wfA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
28 4x Bryant Stripe 26 Metallic Lane Sweater Sz qn0AdXxaO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Inden Nice Jakke Brun Frakke Front 5x Kvinde Style Fleece Button
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Arkiv M Chunky Jumper Kjole Grå Størrelse Strikket Cos qUBnxtWgv

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinde Krave 100 Sz Csm0620 Hår Kanin Ivory Cashmere Cardigan Taylor M Ann x7ggnwqE0
l m 2 Eve S Grøn Loose Fit Cardigan Usa In Carolyn Størrelse Made Knit 1 ærmet pIT0xwnd
Fleece 5x Jakke Style Button Brun Nice Frakke Inden Kvinde Front

Inden Brun Frakke Jakke Style Kvinde Nice Fleece 5x Button Front 4dqHWFp