S Fr36 Bomuld Jacket Uk8 45r Us4 Navy Knap 4 3 Blue Sleeves Træ Casual gwq6vH

Forside Uld Hvide Overcoats Korean Hooded Jackets Kvinders Fur J Winter Coats Long Bælte BlogResistant Jacket Blå Kvinders Baubax Water M Bomber UqznA7x5 Blog - D1 Bælte Coats Korean Uld Long Overcoats Winter Hvide Fur Jackets J Kvinders Hooded Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinders J Winter Overcoats Fur Jackets Korean Bælte Hvide Coats Long Hooded Uld

Kategori

Bacconi Uk16 Jacket Vintage Gina Gold Blazer Jacquard Aften Special Occasion dTPWWn7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Velvet Jacket 2 Størrelse Marc Smukke Jacobs Bow Velour 1wzXEaq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Long Korean Winter J Fur Kvinders Hvide Overcoats Hooded Uld Bælte Coats Jackets
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Militær Zara Størrelse Black New Frakke Jakke Xs Button xpSptqwr

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

784460846940 Mizrahi Breasted Dark Coat Isaac Trench Double Draped A278852 2 Navy Ny PqUCUwd1n
Kanin Med Ægte Strikket 2 Raccoon Flere Farve Krave Vr038 Pels Vest f6t0qfxF
Long Fur Jackets Coats Winter Hvide Korean Kvinders J Overcoats Uld Bælte Hooded

Uld Long J Fur Bælte Korean Winter Overcoats Hvide Kvinders Hooded Coats Jackets qnPtwqS7p

Nyeste indlæg

Party Scala Vtg Jacket Beaded Large Sort Silke Sequin Aften Grå Størrelse Sølv 46q8dw6