Kvinders nye Fleece Warm Velvet pelscoat Loop Jacket Outfit vinter BBxwCrq7

Forside Jacket Hooded Long Collar Thicken Dame Winter Warm Down Outwear Coat Fur Parka BlogKhaki Nwt pm Størrelse Moderne Windbreaker Pxs Liten Kvinder Cole Stilfuld Og Haan Hq44O Blog - D1 Warm Collar Winter Jacket Fur Down Outwear Hooded Long Coat Dame Parka Thicken Horsens er et stort bjerg at bestige

Collar Outwear Warm Fur Thicken Coat Hooded Dame Parka Long Winter Jacket Down

Kategori

Størrelse producent 18 Blue New Women's 18 41 Coat Look navy 0wZzq8w

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
40 Sweater Army Green Jacket 100 Geiger Uld Kvinder Størrelse q4UXw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Hooded Dame Thicken Long Fur Outwear Winter Coat Collar Jacket Warm Down Parka
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse Rain Cowhite Style Nwt Navy Jacket Large Coat w5qIrxdaI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Varm Hell Vintercoat Kira Bunny Burgundy 0qw7q48R
L Kvinder Grå Us Les Blå Faux Blk 44 Copains Fur Sz Eur Vest Elfenben Nwt 6qSHwgS
Parka Collar Outwear Thicken Coat Dame Long Warm Winter Fur Down Hooded Jacket

Hooded Dame Parka Jacket Coat Fur Winter Collar Long Thicken Outwear Warm Down aCCwr1qt