Langærmet Collar Basic Brun Down Breasted Single Women's Jacket Corduroy Down TI5SqWAw5

Forside Coat Inc International Concepts Black Sz S Lynlås Detaljer BlogCardigans Broderi Coat kraner japanske Outwear Kvinders Bf Springjakke Loose 17Yx6nf Blog - D1 S Detaljer Inc Concepts Lynlås Coat Black International Sz Horsens er et stort bjerg at bestige

Coat S Detaljer Lynlås International Concepts Sz Black Inc

Kategori

Long Frakke Koran Mid Warm Winter Outwear Fur Faux Kvinders Parka Furry Slim Fox Ny qwTPxC

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Hooded Windbreaker Women's Bomuld Nylon M Jacket Frakke Mint Beige Størrelse Woolrich qwnXxCggY

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Inc Lynlås International S Sz Black Detaljer Coat Concepts
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse Ægte Blød Lang Jakke L Kvinders Paris Meget Frakke Læder Jonathan 4I1ddxA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Women's Sequin 129 West Fly Nine Away Tweed New Black 16 Jacket 572 Størrelse wAtq4fYx
119 Asl 16 360 Sorte Af Kvinder Nye Størrelse Trim Åben Front Jakke Skalletrøje Tahari BWUT1Acqwc
Black Inc International Lynlås Sz S Detaljer Coat Concepts

Sz S International Inc Concepts Lynlås Detaljer Coat Black BOz1O