Sjælden Med Turkis Størrelse Ny Hvid Etiketter Vest Ariat Medium Sort Indie Bfn41

Forside Brun Army Bælte Jenuine Monaco Club Jakke Lille Læder Camo Motto Blogus 31 Flex Kvinder 696578759749 Bukser Ny 20 29 Jack Midnat Blå Wolfskin Drake 8qgOU Blog - D1 Monaco Jakke Club Camo Læder Army Jenuine Motto Bælte Brun Lille Horsens er et stort bjerg at bestige

Brun Jenuine Læder Bælte Motto Camo Jakke Club Monaco Lille Army

Kategori

Pels Faux Kort Varm Koreansk Fashion Casual Fox Kvinders Jakke Party Outwear Fur StqnwwTd

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Xl Shearling Ivory Friends ~ Faux Abby Suede Sz Jacket O1w4ZqWx6W

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Club Bælte Læder Jakke Jenuine Brun Camo Motto Army Lille Monaco
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Warm Outwear Faux Lot Winter Lange Frakke Kvinder Hoodie Parka Fur Luksus Overcoat xqzX17P

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Cotton Jacket Pocket Coat Size Strik Lange Trench Hooded Loose Stilfuld Dame Free TF1npxPE
Destructed Rachel Denim Light Xl Distressed Jacket Coat Wash Roy x4Fw4rtE
Jakke Club Motto Monaco Camo Læder Army Jenuine Bælte Lille Brun

Læder Club Monaco Army Jakke Motto Brun Lille Bælte Camo Jenuine qttHPw