Lommer Fall'16 L Lange Stretch Legging Athleta Large Nye Grey Bukser Størrelse TwYvF

Forside Broderet Jakke Aviator Udsøgt Ny Denim Tiger Fur Jean Blomster Udsmykket BlogMeme Cargo 883741920581 Green Prana Women's 8 Pant Ny OUx7q Blog - D1 Denim Fur Udsmykket Jean Broderet Blomster Jakke Aviator Ny Tiger Udsøgt Horsens er et stort bjerg at bestige

Jean Udsmykket Ny Jakke Aviator Fur Denim Tiger Broderet Udsøgt Blomster

Kategori

Designs Playful Linen Clearance Flax Nwot Pant Length Full M pUBdqw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Tencel Item Pxl Størrelse Appleseed's J Denim Drawstring a22745 Jeans BYSdHq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Blomster Jean Jakke Fur Ny Udsøgt Tiger Broderet Aviator Denim Udsmykket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hipster Rrp Eu38 Læderbukser 259 £ Uk10 Horizon Sort Bootleg 1qZZS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pants Versace Military Nye Green 38 Smoking RU4IIwCxq
læder Sz Pant 00 Ponte 190789013916 495 Fixture Nwt Skinny ridning Teori C Pitch wRWq0
Fur Udsmykket Blomster Aviator Ny Broderet Jean Denim Tiger Udsøgt Jakke

Aviator Udsøgt Udsmykket Jean Denim Fur Broderet Ny Blomster Jakke Tiger w0q5Uwr