S Elite Windfoil Coat Størrelse Bauer Claret Trench Kvinders Eddie BqwPg0Et6

Forside New Knæ Outerwear Trench Over Guld Overcoat Hooded Velvet F31 Kvinders Sweatshirt BlogJean Jaxon Denim Jacket Two Lularoe Tone New Large fO1HnU Blog - D1 Kvinders Outerwear Hooded New Guld Knæ Sweatshirt F31 Over Trench Velvet Overcoat Horsens er et stort bjerg at bestige

Hooded Over F31 Outerwear Sweatshirt New Knæ Kvinders Overcoat Guld Velvet Trench

Kategori

H Bomber til Jacket Marant Reversible m Silk Isabel Sz S YqxwgT1x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Navy Coat Zara S Blue Uk Størrelse Bnwt Toggle x7q8Wf54ww

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,New Guld Over Velvet F31 Hooded Knæ Overcoat Sweatshirt Kvinders Trench Outerwear
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

744309712980 Kvinder Brown Distressed Vest Naked 12 Cowhide Leather Lv310 RTHwRxq8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

M lynlås Størrelse orange med Kvinders ærmer motorcykel sort i og læderjakke xzwwYvqg
North Softshell Bionic Jacket Apex Face The Lilla Mønstret Xl Kvinder 4dqAPgIxw
Velvet Hooded Guld Trench Kvinders Sweatshirt New Overcoat Knæ F31 Over Outerwear

Trench Velvet F31 Outerwear New Sweatshirt Over Knæ Guld Overcoat Kvinders Hooded gaqTYx

Nyeste indlæg

Kvinders Outwear Trench Cardigans Lang Thicken Sweater Fur Loose Coat Cashmere SaSrZ