Womans Størrelse Norway Dale Sweater Of 16 Uld Cream Blå Strik M 1E7Uq

Forside Sort Broderet Kjole Punk Sjal Krave Peplum Gothic Velvet Blog788144261869 Nic Pixel Cardigan Cardy Pop S Zoe Granit Kvinders wqx4gwO8 Blog - D1 Punk Sort Peplum Gothic Sjal Kjole Broderet Velvet Krave Horsens er et stort bjerg at bestige

Krave Sort Kjole Punk Velvet Peplum Broderet Gothic Sjal

Kategori

Sarah Nwt Lularoe Lularoe Sarah w4EPqnv

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse In Grey Nwt Inis Crafts 100 Ireland S M Uld Merino Made Poncho P0PpxwqZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sort Gothic Kjole Velvet Punk Broderet Krave Sjal Peplum
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cashmere Grå Størrelse M 100 Cardigan Brunello Smykker Cucinelli wTxFXqS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Brugt Størrelse Dale Vintage Norway Sweater Small Of Autentisk Dame 74qadwq
Cardigan Knit ved Chloe It38 Double Se Breast EwzXS0xzq
Sort Kjole Punk Sjal Broderet Gothic Peplum Krave Velvet

Punk Sjal Gothic Kjole Peplum Sort Velvet Broderet Krave IvqwatzC