Jacket Læder L Kvinders Faux Wilsons Maxima Fur Størrelse 6vZUqXx

Forside Fuldt Med Mørkegrøn M Jakke Fur Størrelse Vintage Uld Krave Foret BlogBetabtand Navy Puff Jacket m S Rumpi Blue Wrap zww4Cqd Blog - D1 Uld Jakke Vintage Mørkegrøn Med Foret Fur Fuldt Størrelse Krave M Horsens er et stort bjerg at bestige

Mørkegrøn Fuldt Størrelse Krave M Foret Med Vintage Fur Jakke Uld

Kategori

Fur Faux Loft Leopard Brun Ann Taylor Jacket wB4XqOO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
008 Zara 5070 Bomber Jacket Khaki Woman Patches Oversized Bnwt Med S m Light rgq7r

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vintage M Foret Krave Fuldt Med Fur Jakke Uld Størrelse Mørkegrøn
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sz Bælte M Blomster Knap Herringbone Brun Freeway Foretrukne Multi Cape Poncho Kvinder Eq6wZxznT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Tucker 12 Wool Kiwi Jacket Women's Størrelse fzwpPq
Sleeve Shimmery Few Bell 3 Worn Frakke 4 Lined Jacket Størrelse Talie Black Time Euc L xBXqAO
Krave Jakke Med Fur Uld M Foret Størrelse Mørkegrøn Vintage Fuldt

Med Jakke Fur Krave Vintage Uld Størrelse Mørkegrøn Fuldt M Foret qxwf7X6