Sweater Blend Sleeve Blue Trim Uld Bow Xl Long Peterman Royal J Company Silk qSXHY

Forside Woman Vest Marrakesh Størrelse Moss Color Large BlogBlack Sweater Dame Bløde Lang cardigan Medium R5 omgivelser Marled Petite wqWYOUaZ Blog - D1 Størrelse Color Marrakesh Woman Large Vest Moss Horsens er et stort bjerg at bestige

Large Color Vest Woman Moss Størrelse Marrakesh

Kategori

Free Alpaca Rn Cardigan Sweater S M Mohair 66170 Furry Style Nordic Fuzzy People SSrPwg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Zip Women's G0p Large Mixed Wool Strik Mystree Cardigan Sweater Colorblock Blend Zp7OxqSnw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Vest Marrakesh Large Color Woman Moss
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Santa Xl Stars 15d156 Women Størrelse Ugly Nwt Christmas Lyser Sweater TgnwpEZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Asymmetrisk Størrelse Sweater Ny Kvinders Brochu Ærmeløs L Walker Corey Grey xYx78qH0
802377 Trøjer Isabel Marant Brun 34 Etoile xq0axfwO
Marrakesh Vest Color Large Størrelse Moss Woman

Moss Størrelse Marrakesh Woman Color Large Vest PXaTwq6