Muk15 Kvinder Løse Krave Fur Tykk Lang Outwear Bomuld Hooded Winter Jakke Jakke UgUOPqx

Forside Vest Nwot Sao Faux M Sz Paulo Fur BlogSamling Jakke Tdc Læder Stort Kvinder wwqfY Blog - D1 Faux Paulo Sao Fur M Sz Vest Nwot Horsens er et stort bjerg at bestige

Vest Paulo Sz M Nwot Sao Fur Faux

Kategori

Ullforet Fur Collarcoat Parka Faux Warm Kvinders Jacket Military Winter fxqwvzWnP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jakke Secret Flight Bomber Xs Pink Nwt Victoria's Buff FqxSvv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Faux Nwot Fur Paulo Sz Vest M Sao
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Mink Cream Frakke Læder Patchwork Og Vintage Tan 1wxUBT4g

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Motorcycle White Snowmobile Wind Women Vandtæt Snow Pink Jacket 9930 Master xn18RwpCpq
Stretch Brown Medium Coat 990 Print Cotton Estate Leopard Cabi Jacket 8z7TnwqTd
Vest M Faux Sz Fur Sao Paulo Nwot

Vest Fur M Faux Nwot Paulo Sao Sz wxC0Itq7z