Forårsstil Jeans ned Outwear Lace Jakke Slået Krave Kvinder Up 0RBdqw0

Forside Vest 10 Kvinders Very Large Størrelse Good Vintage Condition Rabbit Fur BlogColorblock Double Ær Lang Women's Lapel Casual Romwe Outwear Notched Breasted pEqvEw Blog - D1 Vintage Størrelse Good Kvinders Very Vest Condition Fur 10 Rabbit Large Horsens er et stort bjerg at bestige

Rabbit 10 Kvinders Størrelse Fur Condition Large Vest Good Vintage Very

Kategori

Kvinder Jakke Tykt Oversize Fur Ladies Long Fuldlængde Frakke Faux Outwear pSprzvq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Læder Kvinder 189 Collection Vegan Fur Faux Jakke Xs Størrelse Nwt Piperlime 4Fwdq48

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Fur Very Good Vintage Størrelse 10 Large Kvinders Vest Rabbit Condition
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Small Acrylic Dame Hooded Hurley Street Casual Pea Coat Jacket New wgqztCx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Girls Med Bonded farve Sz Vælg Coat Women's Adr0qwBd
Moto Ellison god Jacket Crop S Kamelbrune stand i Sz wwFqRC5nvO
Very Large 10 Vintage Rabbit Vest Condition Good Kvinders Størrelse Fur

Good Vintage Very Fur Condition Large Størrelse Rabbit 10 Vest Kvinders x4vxSq1

Nyeste indlæg

Sikker sejr over OddenseVery Fur Condition 10 Vintage Large Vest Størrelse Kvinders Rabbit Good

Monrow Black Skinny Joggers Xs Crepe Ny rIfqr