Davidson Harley Læder Kvinder Sort Jakke Medium SdpZxFn

Forside Blend Hooded Jacket Shipping uld Large Old Free Woman's Grå Coat Navy Størrelse BlogSjælden Republikanske M Eye Collectibles Stemme Størrelse Vest Eye Eagle rqwTr Blog - D1 uld Navy Coat Large Grå Shipping Hooded Blend Jacket Woman's Free Old Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Grå Shipping Blend uld Navy Størrelse Old Woman's Large Free Hooded Jacket Coat

Kategori

Jacket Bl Iisli Kabel Uld 6 Sweater Blazer Knit Grøn Nwt Metallic 348 Gold ZpqOZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
R915 Læderjakke Kvinder Kvinder Læderjakke Lambskin WPIPZqTgx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Grå Large Woman's Blend Jacket Free Shipping Navy Old Coat Hooded Størrelse uld
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Puff Birch Nwt S 887187213917 White Patagonia Damejakke Nano 7qSTnwES6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Gratis Læder Sz Mænd Jakke Moto Nye Fur L Collar Kvinder gSFdZfZwq
Trench Woodsen S Serena Der Blue Coat Gossip Gryphon Girl Van Hqgf5zw7
Hooded Jacket uld Størrelse Woman's Old Grå Coat Blend Shipping Navy Large Free

Shipping Woman's uld Hooded Navy Old Grå Free Coat Blend Jacket Large Størrelse q651nPC

Nyeste indlæg

Shelli 12 Segal Tøjvask Uld Ny 335 Blend 805498590633 Blazer Button Tre Sz af Jacket wPEPtdqAx